Daniel Negrea, adjunctul ITM Alba, la Unirea FM : 96 de accidente de muncă s-au produs în Alba, în primele 8 luni: Trei dintre ele au fost accidente de muncă mortale

Adăugat la Știri

accident munca96 de accidente de muncă s-au produs în județul Alba, în primele 8 luni ale acestui an, a declarat la Unirea FM inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, Daniel Negrea.

Dintre acestea, 6 au fost comunicate de ITM Alba către Inspecția Muncii București, acestea intrând în sfera de competență a inspectorilor de muncă în ce privește cercetarea. Din păcate, raportat la aceiași perioadă, au fost înregistrate și 3 accidente de muncă mortale, în unul din cazuri victima fiind angajata a unei societăți cu sediul social în Cluj dar care avea punct de lucru în Alba Iulia , iar în celelalte două cazuri e vorba de foști angajați ai unor societăți din județul Alba.

Daniel Negrea : ”Avem trei accidente mortale, din ianuarie până în august. Cele două de săptămâna trecută, de la Sebeș și de la Zlatna, încă nu s-au finalizat. Unul a fost în domeniul construcțiilor, iar celelalte două au fost accidente de circulație, deplasare de la locul de muncă, sau înspre locul de muncă”.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii