Daniel Breaz, rectorul Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, la Unirea FM : E nevoie să intrăm în Parlament pentru a regândi sistemul educațional

Adăugat la Politică, Știri

breazPe listele social democraților din Alba, la Senat, pe primul loc se află Daniel Breaz, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor.

Daniel Breaz a declarat la Unirea FM că nu e doar o candidatură simplă, este o responsabilitate mare, atâta timp cât județul Alba are o populație de peste 320.000 de locuitori care sunt angrenați în diverse activități , nu doar în învățământ.

Citește și Daniel Breaz, rectorul Universității 1 Decembrie 1918, la Unirea FM : Cei care plagiază trebuie pedepsiți !

Daniel Breaz: ”Suntem conștienți mai mulți dintre rectorii universităților din România că e nevoie de expertiza noastră, să intrăm în Senatul României sau în Camera Deputaților, pentru a activa în comisiile de învățământ și de educație ale acestor două camere, e nevoie pentru a ne aduce expertiza , de a contribui la dezvoltarea învățământului românesc. Faptul că am hotărât să candidez mă obligă și mai mult. Se tot discută de 25 de ani de schimbări, dar rămânem la stadiu de discuție, trebuie urgent făcut ceva. O națiune educată este o națiune care prosperă. Tinerii au nevoie de o educație de calitate. Luând această decizie, mă obligă practic să mă implic în viața întregului sistem educațional, începând de la grădiniță, până la universitate sau cercetare.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii