Dacian Herlea, la Unirea FM: La Șibot nu se pot achita impozitele și taxele locale. Valorile acestora nu au fost nici până acum stabilite în Consiliul Local

Adăugat la Administrație

În condițiile în care mulți dintre români își achită taxele și impozitele locale încă din primele zile ale anului,  pentru a beneficia de reduceri, la Șibot acest lucru nu este posibil.

Consiliul local nu a aprobat nici până acum proiectul de hotărâre ce privește cuantumul acestora pentru anul 2018, a declarat al Unirea FM consilierul local Dacian Herlea. Acesta a precizat că are speranțe ca proiectul să intre în următoarea ședință , pentru că bonificațiile pentru achitarea integrală a impozitelor și taxelor locale  se acordă doar până în 31 martie.

Dacian Herlea, consilier local Șibot: ”La Șibot, Consiliul Local nu a votat taxele și impozitele. Nu cred că mai există o comună în județul Alba în care lumea, cetățenii comunei să nu poată să  meargă să își achite dările la stat. La noi, nu se pot achita. Proiectul de hotărâre s-a făcut târziu, noi consilierii locali ALDE și PSD am cerul ca lucrul acesta să se rezolve  înainte, în decembrie 2017, să intrăm în 2018 cu taxele și impozitele stabilite, dar actuala conducere nu a binevoit să rezolve acestă problemă.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii