Dacian Cioloș, președintele PLUS, la Unirea FM: Avem ca obiectiv, în urma alegerilor parlamentare din 2020, obţinerea unei majorităţi în Parlament şi intrarea la guvernare

Adăugat la Politică, Știri

Dacian Cioloș, președintele Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii, a declarat la Unirea FM că un obiectiv important este obţinerea unei majorităţi în Parlament, în urma alegerilor parlamentare din 2020, dar şi intrarea la guvernare.

Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, a declarat că Alianța 2020, formată împreună cu USR, ar putea câştiga şase până la zece mandate la alegerile europarlamentare, din totalul de 33. Dacian Cioloş a adăugat că ambiţia alianţei este să se situeze pe prima poziţie în urma scrutinului din 26 mai.

Liderul PLUS a precizat că un alt obiectiv important este obţinerea unei majorităţi în Parlament, în urma alegerilor parlamentare din 2020, şi intrarea la guvernare. Dacian Coloș a declarat la Unirea FM că formațiunea pe care o reprezintă luptă pentru a construi o majoritatea politică care să poată să guverneze.

Președintele PLUS, Dacian Cioloș: ”Eu sunt interesat, în primul rând, să contribui la construcția unei majorități politice care, din 2020 încolo, să poată să guverneze. Și pentru asta, și eu și partidul, vom folosi toate campaniile electorale pentru a ne promova programul politic, pentru a ne asigura că și viitorul președinte și viitorii primari, viitori președinți de consilii județene, consilieri locali, consilieri județeni, vor lucra în această direcție.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii