Dacă problemele de sănătate nu-ți dau pace, încearcă această metodă japoneză de vindecare în 5 minute!

Adăugat la Sănătate

Nu ești în apele tale și vrei să ieși din starea asta sau pur și simplu te simți copleșit și vrei să te eliberezi? De azi înainte nu mai este nevoie să mergi la farmacie să cumperi diverse medicamente pentru a-ți elimina aceste simptome! Află de pe radiounirea.ro despre o metodă jaoneză care te poate ajuta.

metoda japonezaPentru a scapa cat mai repede de aceste probleme, este necesar sa inveti sa folosesti o metoda japoneza foarte simpla prin intermediul careia vei scapa, in maxim 5 minute, de tot ceea ce te apasa.Citeste mai jos cum poti face asta!

Trebuie doar sa exerciti o presiune constanta asupra anumitor puncte de pe mana ta stanga!

Tehnica este destul de simpla : cu ajutorul degetului mare si aratator de la mana dreapta, exercita o presiune constanta, timp de aproximativ 1 minut, asupra urmatoarelor 4 puncte situate intre degetele de la mana stanga (vezi foto) astfel:

Presiune intre degetul mare si aratator – eliminarea starii de greata, a durerilor de cap, a migrenelor precum si a fricii

Presiune intre degetul aratator si mijlociu – eliminarea starilor de rau asociate unei raceli, a durerilor articulare, a durerilor musculare, a durerilor dentare precum si a stresului

Presiune intre degetul mijlociu si inelar – eliminarea durerilor de stomac, a durerilor de rinichi si ficat precum si a sentimentelor de furie

Presiune intre degetul inelar si degetul mic – elimnarea durerilor menstruale, a durerilor de spate precum si a sentimentelor de tristete.

Citește și Zu San Li – Punctul celor o sută de boli: Ce se întâmplă atunci când îl masezi!Avem un sistem complex de structura a energiei, si tot corpul nostru reactioneaza la schimbari bruste de emotie. Aceste emotii ruleaza prin diferite organe iar degetele sunt considerate a fi „telecomanda” lor.

Sfat suplimentar: In timpul exercitarii presiunii pe acele puncte, este necesar sa inspirati si sa expirati cat mai adanc!

Sursa:secretele.com

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.