CUPA SATELOR U-13: S-au înscris 12 comune din județul Alba. Luni, 22 octombrie, va avea loc ședința de lucru cu reprezentanții echipelor înscrise

Adăugat la Fotbal, Sport, Știri

Asociaţia judeţeană de Fotbal Alba, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, organizează “Cupa satelor la fotbal”, ediţia 2018-2019, la care pot participa echipele formate din copii născuţi după 1 ianuarie 2006, din satele şi comunele din județul Alba, care respectă următoarele condiţii: jucătorii trebuie să aibă domiciliul în localitatea care se înscrie în competiţie, înscrierea se face pe baza unui formular vizat de primărie, iar participarea la jocuri se face pe baza carnetului de elev vizat la zi.

Lotul unei echipe U13 va fi format din 16 jucători. Fiecare echipă poate avea în lot şi 3 fete născute în 2004 sau mai tinere.

O echipă va fi formată din 9 jucători şi se vor disputa două reprize a câte 15 minute cu o pauză de 5 minute între ele.

 S-au înscris 12 comune din județul Alba:  PIANU, ȘUGAG, IGHIU, SÂNTIMBRU, ȘONA, SÂNCEL, CRĂCIUNELU DE JOS, VALEA LUNGĂ, BISTRA, SĂLCIUA, UNIREA și STREMȚ.

Luni, 22 octombrie, la ora 12:00, va avea loc ședința de lucru cu reprezentanții echipelor înscris.

Într-un eveniment găzduit de Muzeul Satului din București, Federația Română de Fotbal a lansat pe 27 septembrie 2018, Cupa Satelor, competiție la a cărei primă ediție s-au înscris deja peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele și comunele României. Aceștia vor împărtăși pasiunea și talentul lor pentru fotbal în fazele locale, regionale și finale ale Cupei Satelor, toate organizate în mediul rural.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii