CSU Alba Iulia a câștigat al doilea meci în Liga Europei Centrale, la baschet feminin

Adăugat la Baschet, Sport

La baschet feminin, CSU Alba Iulia a bifat al doilea succes consecutiv în Liga Europei Centrale. Echipa din Cetatea Marii Uniri a trecut confortabil de Basket Zabini Brno din Cehia, scor 79-60 (24-12, 19-19, 15-8, 21-21, pe sferturi).

A fost o victorie fără emoții, la primul meci în fața propriilor fani, pentru formația condusă de spaniolul Manuel Angel Rodriguez. Jocul a fost cotnrolat de la un capăt la celălalt de echipa universitară, care a fost privită de pe margine, de noul transfer al echipei, pivotul Alina Crăciun, ajunsă în Alba Iulia la ora meciului din Europa.

Cea mai bună jucătoare a fost românca Marta Fodor, care a marcat 22 de puncte. CSU Alba Iulia va evolua luni, tot pe teren propriu, de această dată în campionatul intern, cu SCM Timișoara, partidă progrmată la ora 18.00.

Au marcat: Marta Fodor – 22 de puncte, Jessica January – 18, Ana Radovici – 14, Ashley Morrissette – 9, Tyshara Fleming – 8, Lejla Omerbasic – 3, Cristiana Cutaş – 3, Diana Ignat – două, în lot Andreea Fleșer. Antrenor Manuel Rodriguez.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii