CSM București – Volei Alba Blaj 2-3. Victorie de senzație pentru campioană, de la 0-2!

Adăugat la Volei

voleiAlbaBlaj02-765x510Partida extenuantă din grupele Champions League contra formației Nordmeccanica Piacenza și-a spus cuvântul în evoluția de campionat a trupei Volei Alba Blaj. Echipa lui Darko Zakoc a câștigat cu 3-2 (22-25, 20-25, 25-17, 25-14, 15-13) contra CSM București, în cea de a 7-a etapă a Diviziei A1 la volei Feminin, după ce campioana a fost condusă cu 2-0 la seturi de voleibalistele din capitală. De admirat revenirea de senzație a sportivelor din ”Mica Romă” care au evitat prima înfrângere stagională după un start timid în partida de astăzi.

Jocul tare de miercuri din Champions League și-a spus cuvântul în evoluția campioanelor. Darko Zakoc a menajat mai multe jucătoare pentru a nu risca accidentări, iar CSM București a controlat primele două seturi ale partidei, fiind foarte aproape de a provoca prima înfrângere stagională a campioanei.

Bcureștencele au câștigat primul set cu 25-22, jocul fetelor lui Darko Zakoc având de suferit. Nici în cel de-al doilea set Blajul nu a reușit să își revină și s-a văzut învinsă cu 20-25, moment în care sârbul de pe banca formației din ”Mica Romă” a sunat adunarea.

Aflată în corzi, campioana României și-a revenit in-extremis și s-a impus categoric în setul al 3-lea, scor 25-17. Evoluția reprezentantei României în Liga Campionilor s-a repetat și în cel de-al 4-lea set, Salaoru și compania câștigând cu 25-14, trimițând partida în setul decisiv.

Setul de aur a fost controlat la început de voleibalistele din capitală, care au condus pe rând cu 3-0, 4-1 și 11-9. Blajul a dat dovadă de tărie de caracter și cu multă răbdare și a revenit în partidă, iar în final a pus mâna pe victorie după mai multe puncte câștigate prin multă muncă, stabilind scorul de 15-13 în setul decisiv.

În următoarea etapă Volei Alba Blaj va găzdui partida cu Știința Bacău, vineri în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj, cu începere de la ora 17.15.

sursa: abnews.ro

Teo Negură

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0728.479.221
negurat@yahoo.com

Facebook 

Comentarii