Rămâi conectat

Sport

Crosul Europei: A șasea ediție, la Alba Iulia, pe 10 mai

Publicat

în

Sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei și implicarea cetățenilor Regiunii Centru în activități civice, ADR Centru prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, va organiza în data de 10 mai 2019, la ora 12, în Cetatea Vauban, cea de-a șasea ediție a Crosului Europei. Pentru înscrieri accesați link-ul https://bit.ly/2Dbon8v.

Desfășurare: Înscrierile încep de la ora 9:30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, lungimea traseului fiind de circa 6 km (pentru 2 ture, respectiv 3km/1 tură). Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros. Pe parcur-sul înscrierilor, începând cu ora 10.30 au loc și mini-spectacole susținute de grădinițele din Alba Iulia. START-ul pentru CROS va avea loc în intervalul 12.00-12.30. Începând cu ora 13.00 vor avea loc pre-mierile, derularea tombolei, precum și distribuirea de materiale promoționale. Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură, cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanții înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale, iar pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia și Consiliului Județean Alba. Crosul Europei este un eveniment în aer liber care are loc în Cetatea Alba Iulia, adresat publicului larg, vârsta minimă a participanților fiind de 12 ani. Se va desfășura pe o distanță de circa 6 km pentru care este necesară efectuarea a două ture în șanțurile Cetăţii Alba Caro-lina, punctul de start și de finish fiind zona Catedralei Reîntregirii. Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros. Regulamentul oficial al Crosului Europei este disponibil la adresa de internet: www.europedirect-adrcentru.ro, unde se poate găsi și link-ul pentru înscrieri on-line.

Premii: Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primilor trei clasați, atât la o tură cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanţii înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale. Pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Celorlalți participanți, în funcție de clasament li se vor acorda premii în obiecte, cupe și medalii.

Tombolă: Toți cei prezenți la eveniment pot participa la tombola cu premii susținută de sponsori. Cei înscriși la alergare au automat numărul înscris la tombolă, iar ceilalți participanți vor fi îndrumați de către voluntari către cortul de înscriere și primire număr.
Alte activități pregătite pentru cei prezenți: momente muzicale susținute de grădinițele din Alba Iulia și de artiști locali, un photo-boot unde îți poți face poză cu prietenii, puncte de revigorare cu fructe și dulciuri pentru cei prezenți.

Înscriere individuală aici: https://bit.ly/2Dbon8v. Completarea prezentului formular reprezintă asu-marea calității de participant. Vă informăm că evenimentul este înregistrat video și se vor face poze participanților, iar datele furnizate nu vor fi folosite decât pentru înregistrare și raportare.
Eveniment organizat de Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

Start în play-off în deplasare pentru CSU Alba Iulia

Publicat

în

CSU Alba Iulia, meci în deplasare în startul play-off-ului

De o reeditare a jocului anterior are parte CS Universitar din Alba Iulia în startul play-off-ului din seria a noua a ligii a treia de fotbal.

Doar că adversarele schimbă rolul de gazdă. După ce a învins sâmbăta trecută, la Sebeș, cu 2-0, liderul Gloria Bistrița-Năsăud, CSU merge acum la Bistrița pentru o dispută cu Gloria care deschide play-off-ul.

Meciul de pe Stadionul „Jean Pădureanu” este programat vineri 29 martie, de la ora 15.00.

foto: facebook Csu Alba Iulia


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal. 

În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită de CSC Șelimbăr U17. Formația din județul Sibiu s-a impus cu 1-0 (1-0), grație unui gol marcat în minutul 15.

„Îi felicităm pe această cale pe băieții de U17, care s-au oprit în primele opt echipe la nivel național în Cupa României, urmând acum să se concentreze pe ultimele patru meciuri din campionat, partide în urma cărora leii se pot califica în faza superioară”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Lps Sebes Juniori.
Formula de echipă a formației LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17 în partida cu CSC Șelimbăr U17 a fost: Similie – Davel, Vintilă, Cătană, Moise, Ghitan, Cosma, Rădac, Crișan, Todea, Hudrea. Au mai jucat: Ganga, Alisie, Ursu, Popoviciu, Hațegan.

Următorul joc din play-off-ul seriei a 9-a a campionatului național U17 va fi pentru LPS Sebeș pe teren propriu, la Baza Sportivă „Pielarul”, duminică 31 martie, de la ora 14.00, cu ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș. În aceeași zi și pe același teren, de la ora 12.00, în play-off-ul seriei a 9-a a campionatului național pentru juniori U19, LPS Sebeș, formație pregătită de Cosmin „Coco” Groza va întâlni pe LPS Târgu Mureș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Debut pe teren propriu în play-out pentru Metalurgistul Cugir

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, debut pe teren propriu în play-out

Metalurgistul Cugir începe pe teren propriu play-out-ul din seria a noua a ligii a treia de fotbal. 

„Roș-albaștrii” vor întâlni, pe „Arena Cugir”, formația Avântul Reghin.

Partida este programată vineri 29 martie, de la ora 15.00.

Metalurgistul Cugir a jucat acasă și ultimul meci din sezonul regular, încheind la egalitate, 1-1, derby-ul județean cu CSM Unirea Alba Iulia.

foto: Sorin Giurcă


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba