Consilierul Mircea Trifu, la Unirea FM : În următoarea ședință de Consiliu Local voi veni cu un proiect ce privește înființarea Biroului Bunului Simț

Adăugat la Politică, Știri

trifuÎn ședința lunii viitoare a Consiliului Local Alba Iulia, consilierul independent Mircea Trifu  intenționează să depună în dezbaterea colegilor săi un proiect de hotărâre ce privește înființarea unui Birou al bunul simț.

Mircea Trifu: Aș vrea să fie un birou unic în cadrul primăriei Alba Iulia în care oamenii, care vor să dezvolte infrastructură din bani privați, să poată să fie sprijiniți măcar logistic și să iasă din acele termene inepuizabile, acea operațiune de strângere de documente, semnături, avize, ce devine efectiv chinuitoare și foarte mulți renunță. Albaiulienii trebui sprijiniți prin intermediul acestui birou.

Citește și Consilierul local independent Mircea Trifu, la Unirea FM: Nu mă înscriu în USR. Intenționez însă să înființez un partid politic

Pentru un albaiulian este foarte dificil, la ora actuală să parcurgă toate aceste etape și trebuie sprijinit. Viteza de dezvoltare a infrastructurii depinde și de acest lucru, a mai declarat la Unirea FM Mircea Trifu.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii