Consilierul județean, Daniel Zdânc, la Unirea FM : Un drum paralel cu drumul principal ce leagă Alba Iulia de Sebeș, poate să rezolve problema traficului infernal. Rezolvarea se află în curtea Consiliului Județean

Adăugat la Știri

trafic sebes alba iuliaTraficul de la Sebes la Alba Iulia, între zona Trei Poduri și intratrea în municipiul Alba Iulia, este unul infernal. Pentru a rezolva această problemă există o solutie, destul de simplă, ușor de rezolvat, dar care de câțiva ani se tot amână, a declarat la Unirea FM consilierul județean Daniel Zdrânc.

Daniel Zdrânc: Este vorba despre drumul între Pâclișa și Vurpăr, un drum paralel cu drumul principal, cu drumul județean, care ar putea descărca atât traficul dinspre Sebeș, cei care vin prin Pianu intra în Vinț, cât și traficul dinspre Vinț înspre Alba Iulia. Drumul este parțial asfaltat,  mai sunt câțiva km între Vurpăr și Pâclișa care nu sunt asfaltați, sunt ceva probleme acolo cu proprietățile. Cred că este datoria Consiliului Județean să insiste pe rezolvarea aceste probleme, pentru ca cetățenii să poată circula în condiții bune.

Există și proiectul scris, există și fonduri, trebuie doar să fie implementat, a declarat consilierul județean social democrat Daniel Zdrânc.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii