Consilierii locali din Alba Iulia vor decide vineri care sunt tarifele pentru mașinile parcate neregulamentar ce vor fi ridicate

Adăugat la Știri

masini-ridicateMașinile parcate neregulamentar pe spațiul public în municipiul Alba Iulia vor fi ridicate și depozitate.

Consilierii locali vor supune la vot, în ședința de vineri, 28 aprilie 2017, regulamentul de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe spaţiul public, închirierea unui teren pentru depozitarea autovehiculelor ridicate și tarifele de recuperare a acestora.

Măsura de ridicare a vehiculelor este utilă și deservește interesul public cu privire la fluidizarea circulației pe drumurile publice și vine în urma îngreunării traficului datorat opririi neregulamentare a autovehiculelor  pe drumurile publice din oraș.  Se dorește astfel, creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic și fluidizarea traficului.

Prețul propus pentru operațiunea de ridicare a vehiculelor  este de  220 lei pe vehicul. Pentru operațiunea de transport a vehiculelor de la locul ridicării la locul de depozitare,  prețul propus este de  130 lei pentru vehicul. Pentru operațiunea de depozitare a vehiculelor ridicate  prețul este de 30 lei per vehicul, pentru primele 24 de ore de depozitare, și de 45 lei pe vehicul pe zi,  pentru perioadele de depozitare mai mari de 24 de ore.

Spațiul propus pentru depozitarea autovehiculelor ridicate se află localizat pe strada Livezii.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii