Conferința ”Managementul Carierei” 2016, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în perioada 9-11 noiembrie

Adăugat la Știri

Universitatea-1-DecembrieSpeakeri și modele în dezvoltarea unei cariere profesionale vor vorbi despre carieră, evoluție și succesîn cadrul Conferinței ”Managementul Carierei” ce se va desfășura în perioada 9- 11 noiembrie 2016, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Evenimentul se află la cea de-a a IV-a ediție.

Cele trei zile ale evenimentului vor reuni studenți, elevi, absolvenți, cadre didactice, angajatori într-un program intens, în cadrul căruia participanții vor avea parte de ateliere dedicate dezvoltării personale și profesionale și prelegeri, care se vor derula într-o manieră interactivă. Participarea la ateliere și prelegerile publice se va face doar pe bază de invitaţie nominală, care se distribuie gratuit.

Citește și Curs de limba chineză, și în acest an, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia

La fel ca și în cadrul primelor trei ediții ale conferinței, corpul de voluntari al Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC- UAB), format din studenți de la mai multe facultăți, este implicat activ în organizarea evenimentului, pentru ca acesta să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru cei prezenți.

Evenimentul este organizat de către Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC-UAB), în parteneriat Consiliul Județean Alba, și se bucură de susținerea Centrului Europe Direct Alba Iulia, Fundația Comunitară Alba, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba, Alumni UAB, Liga studenților din UAB.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii