Circa 2.500 de persoane din Alba au fost cuprinse în măsuri active de stimulare a ocupării forței de muncă, în primele patru luni

Adăugat la Știri

Circa 2.500 de persoane din Alba au fost cuprinse în măsuri active de stimulare a ocupării forței de muncă, în primele patru luni

Pentru integrarea pe piața muncii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate în baza de date a Agenției teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, beneficiază de pachete personalizate de măsuri active prevăzute de legea privind sistemul asigurărilor pentru șomaj.

2.500 de persoane din județul Alba au fost cuprinse în măsuri active de stimulare a ocupării forței de muncă, în primele patru luni ale anului 2017.  Peste 2.200 au beneficiat și de serviciile de  informare și  consiliere profesională.

Citește și AJOFM Alba: Absolvenţii din promoţia 2017 pot primi indemnizație de şomaj, timp de 6 luni

Potrivit raportului ANOFM, aproape 1.400 de persoane din județul Alba au fost cuprinse la serviciile de mediere a locurilor de muncă vacante. În aceiași perioadă, 14 persoane din județul nostru au participat la serviciile de acordare de consultanță și asistență pentru începerea unei activități independente sau pentru inițierea unei afaceri.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii