Circa 18 mii de lei pentru refacerea străzilor afectate din comuna Stremț, în urma fenomenelor meteo nefavorabile de la finele lui septembrie

Adăugat la Știri

inundatii-pompieriComitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a cărui preşedinte este prefectul de Alba, a propus alocarea din Fondul de intervenţie aflat la dispoziţia Guvernului a sumei în valoare de 18,55 mii lei, în bugetul Consiliului Local al comunei Stremț, pentru acoperirea cheltuielilor aferente lucrărilor de refacere întreprinse la străzile afectate.

În urma fenomenelor meteo nefavorabile din perioada 18-22 septembrie, ploile sub formă de averse, importante cantitativ, descărcările electrice, grindina și intensificările vântului care izolat au luat și aspect de vijelie au afectat locuinţe şi anexe gospodăreşti ale populației, străzi și rețeaua de telefonie fixă în comuna Stremţ, satul Geomal.

Citește și Meteorologii europeni avertizează: Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasă din ultimul secol

Valoarea totală a pagubelor se ridică la suma de 25,802 mii lei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime umane ca efect al fenomenelor hidrometeorologice periculoase.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii