Cel mai „invidiat“ angajat din lume vrea să stabilească un record: cel mai mare număr de tururi al fortificației. Restricții pentru bicicliști în șanțurile Cetății Alba Carolina

Adăugat la Știri

Cel mai „invidiat“ angajat din lume vrea să stabilească un record, la Alba Iulia: cel mai mare număr de tururi al fortificației.

Primăria Municipiului Alba Iulia anunță închiderea pistei de biciclete din șanțurile Cetății Alba Carolina, luni, 29 mai 2017, în intervalul orar 07.00-21.00.

În acestă perioadă se află la Alba Iulia celebrul blogger de turism Ben Southall. Om al recordurilor, Ben vrea să stabilească unul și la Alba Iulia: să realizeze cel mai mare număr de tururi al șanțurilor Cetății pe bicicletă. Amintim că un tur al șanțurilor fortificației pe bicicletă înseamnă 2,7 kilometri.

Citește și Împăratul Iosif al II-lea , fascinat de Cetatea Alba Carolina

Subliniem că restricția se referă doar la pista de biciclete, așa că publicul are acces pe traseul șanțurilor fortificației (pentru plimbări la pas, spre exemplu) în intervalul orar menționat. La fața locului vor fi prezente și echipaje ale Poliției Locale.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii