Cel mai bun răsfăț pentru diminețile de iarnă, mai ales în zilele de sărbătoare

Adăugat la Societate

652x450_082961-ciocolata-calda-festiva-cu-bezele-si-acadeaDacă doriți să îi treziți frumos pe cei dragi, în aceste diminețe de iarnă, puteți pregăti un mic dejun delicios și festiv, o ciocolată caldă, cu doar câteva ingrediente simple.

Ingrediente pentru ciocolată caldă festivă cu bezele și acadea

2 căni lapte

1 lingurita praf de cacao

1 linguriță fulgi de ciocolată

1/4 lingura extract de vanilie

1 acadea tip baston alba-rosie

5 bezele.

Preparare:

Pune laptele într-o cratiță la foc mediu. Lasa-l la fiert până dă în clocot, apoi pune în el extractul de vanilie. Dă cratița deoparte.

Pune în altî oală ciocolata și praful de cacao. Toarnă încet laptele, amestecând mereu astfel încât să nu se formeze cocoloașe.

Cum se serveste ciocolata caldă festivă cu bezele și acadea

Toarna ciocolata în căni albe sau cu modele de sărbători. Mărunțește bezelele, pune-le în ciocolată caldă și adauga câte o acadea-baston în fiecare cană.

Sursa: retete.acasa.ro

Silvia Surugiu

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.177
e-mail: surugiuaalba@gmail.com

Facebook 

Comentarii