Cei mai frumoși câini, în concurs la Alba Iulia. Expoziția chinologică ”Royal Crown Trophy 2016” și târg de adopții, în 13 și 14 august

Adăugat la Știri

concurs cainiSâmbătă și duminică, Alba Iulia va fi locul de locul de întâlnire al câinilor campioni.

Cele mai frumoase exemplare canine vor defila şi impresiona din nou publicul la Alba Iulia, în cadrul competiției internaționale „ Trofeul Coroanei Regale” . Patrupedele și proprietarii lor ce vor veni din mai multe țări europene, își vor disputa cel mai râvnit trofeu: „Supreme Best in Show”. Evenimentul va include și un târg de adopții pentru căței. Despre acest târg a vorbit la Unirea FM medicul veterinar Nicolae Sibișan.

Nicolae Sibișan: ”La finele săptămânii, asociația din Vințu de Jos, care administrează adăpostul de câini, organizează un târg de adopții. În șanțurile Cetății se va desfășura. Cine vrea să adopte un câine , trebuie să știe că sunt deparazitați , vaccinați, dacă este nevoie să plece în străinătate i se vor face actele premergătoare plecării în străinătate. Au carnet de sănătate , sunt microcipați. Majoritatea câinilor din adăpostul de la Vinț sunt luați din adăpostul de la Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii