Ce prostie! Voința Stremț pierde, la “masa verde”, meciul câștigat cu Viitorul Sântimbru, pentru utilizarea unui jucător ce nu se afla pe foaie!

Adăugat la Sport

Voința Stremț a câștigat pe teren, scor 4-3 (2-2), la Galtiu, cu Viitorul Sântimbru, dar va pierde meciul la “masa verde”, din pricina unei imense neglijențe: utilizarea în finalul întâlnirii a unui jucător ce nu era trecut pe foaia oficială.

În finalul întâlnirii dramatice, vizitatorii l-au introdus în teren pe Roland Fogoroși, ce avea numărul 17 pe tricou, însă nu figura în documentele oficiale, unde stremțenii au avut numai 5 rezerve, fără R. Fogoroși, nimeni altul decât nepotul antrenorului gazdelor, experimentatul Ștefan Fogoroși, cel care înaintea întâlnirii se întreținuse cu fratele său, tatăl jucătorului în cauză. Mai precis, Roland Fogoroși nu apărea în secțiunea rezervelor (Golosie – nr. 12, Onița – 16, D. Costea – 11, G. Cetean – 9, R. Juncan – 2), dar nici numărul 17 (nu s-a putut vorbi despre o încurcătură cu tricourile), dar a evoluat, evident fiind vorba în acest caz atât de controversat și de greșeala brigăzii de arbitri, în frunte cu “centralul” Andrei Nicola, întrucât a permis intrarea pe teren a unui fotbalist ce nu apărea în foile de joc!

*Nepot bun pentru unchiul Fane!

O gafă imensă a oficialilor din Stremț, care irosesc total aiurea puncte câștigate cu atât chin pe teren. O situație ilară de-a dreptul, greu de comentat de-a dreptul, responsabilitatea acestei evidente greșeli, una incredibilă prin proporțiile sale, aflându-se în curtea oficialilor Voinței. Ștefan Fogoroși, antrenorul echipei din Galtiu, poate să-i spună “mulțumesc” nepotului Roland pentru punctele primite cadou. Și, cu siguranță, dacă n-ar fi existat această legătură de rudenie, anomalia fotbalistică nu ar fi ieșit la iveală. Un caz asemănător prin proporțile neglijenței s-a întâmplat în toamna trecută, tot în Liga a 4-a, la partida Metalu – Energia Săsciori, pe teren 5-0, pierdută de amfitironi, stupid, pentru că au efectuat 5 înlocuiri, caz ce a încercat să fie “mascat” de arbitrul Horațiu Balea, ce s-a ales cu o reținere de la delegări pe o perioadă îndelungată, de șase luni.

Comentarii