Rămâi conectat

Știri

Ce indica despre tine luna în care te-ai născut

Publicat

în

Cu totii ne ghidam dupa semnele zodiacale, dupa semnificatia si influenta lor asupra vietii noastre cotidiene, dar putini dintre noi realizam cat de multe detalii ne furnizeaza despre personalitate luna de nastere. Luna nașterii poate spune multe despre o persoana. Citeste despre fiecare luna in parte pe radiounirea.ro

IANUARIE

Persoanele nascute in aceasta luna sunt incapatanate, au o vointa puternica si nu accepta ca cineva sa le spuna cum sa-si traiasca viata. Incapatanarea si determinarea de care dau dovada le transforma in lideri desavarsiti. Aceste persoane sunt foarte muncitoare si au inclinatie catre profesiile ce implica predarea de cunostinte. Intotdeauna spun lucrurilor pe nume.
FEBRUARIE
Aceste persoane sunt foarte comunicative si adora compania partenerilor de discutie inteligenti. Sunt deosebit de creative si le place sa calatoreasca mult, aflandu-se mai mereu in miscare. Firea lor aventuroasa le face sa tresalte de bucurie ori de cate ori se iveste cate o ocazie de a porni intr-o excursie sau intr-o vacanta pentru a explora un loc nou si a trai o noua experienta departe de casa. Sunt firi sociabile, inconjurandu-se de persoane entuziaste, receptive si fanteziste, asemenea lor. Sunt oneste si loiale, atat fata de prieteni, cat si fata de partenerii de viata.
MARTIE
Persoanele nascute in aceasta luna sunt introvertite si taciturne, dar foarte imaginative si creative. Tanjesc adeseori dupa clipe de singuratate si intimitate. Sunt mari iubitoare de arta si adeseori ajung sa se exprime bine prin intermediul ei. Sunt persoane blande, calde si altruiste, dar prefera sa tina pentru ei anumite laturi ale personalitatii lor si ale vietii lor private. Nu se simt in largul lor in locuri agitate si aglomerate, dar adora micile oaze de pace si de liniste.
APRILIE
Aceste persoane detesta sa primeasca ordine. Prefera sa isi aleaga singure calea de urmat, si adeseori tintesc catre pozitia de lider. Se bucura atunci cand se afla in centrul atentiei si sunt foarte aventuroase, fiind mereu in cautare de adrenalina. Desi uneori pot deveni exagerat de vocale si risca sa jigneasca, sunt persoane deschise care spun lucrurilor pe nume. Rareori planuiesc lucrurile dinainte, asa ca ajung de multe ori sa actioneze in mod pripit.
MAI
Aceste persoane sunt foarte schimbatoare. Azi vor un lucru, maine se razgandesc si vor cu totul altceva. Persoanele nascute in luna mai detesta singuratatea, motiv pentru care tind spre o viata sociala activa. Sunt firi comunicative si isi exprima ideile si sentimentele cu usurinta. Se plictisesc repede, asa ca mereu sunt in cautare de lucruri si oameni noi care sa le starneasca interesul si sa le stimuleze imaginatia.
IUNIE
Persoanele nascute in aceasta luna a anului sunt foarte admirate de cei din jur. Sunt firi timide si blande, sensibile, empatice si altruiste. Persoanele nascute in luna iunie sunt inclusiv creative, si isi planifica cu grija drumul catre obiectivele pe care si le propun. Tind, in schimb, sa isi ascunda sentimentele, intrucat se inchid adeseori in propria carapace si traiesc mai mult pe plan ideatic.
IULIE
Aceste persoane au personalitati similare celor nascute in luna iunie, cu exceptia faptului ca sunt ceva mai extrovertite si mai spontane. Afisaza mereu o mina senina si increzatoare, chiar si atunci cand sufera. Sunt secretoase in privinta emotiilor si sentimentelor pe care le lasa sa transpara. Sunt firi aventuroase si dornice de distractie, de aceea fiind foarte agreate de prieteni.
AUGUST
Aceste persoane isi cladesc, de regula, cariere de succes, iar gandirea critica si analitica le ajuta din plin sa se remarce pe plan profesional. Sunt foarte logice si le place sa isi planifice fiecare pas dinainte. Sunt greu de citit si de inteles pentru faptul ca nu isi exprima cu usurinta sentimentele si emotiile. Sunt persoane cerebrale si intruchipeaza lideri abili. Sunt inimoase, in ciuda atitudinii autoritare de care dau adeseori dovada. Le lipseste spontaneitatea si tind sa isi reprime sentimentele.
SEPTEMBRIE
Persoanele nascute in septembrie au asteptari mari de la cei din jur, astfel incat au parte de multe dezamagiri, pe care tind sa le depaseasca cu greu. Isi propun idealuri inalte si sunt firi perfectioniste. Sunt, de asemenea, senzuale, modeste, creative si foarte saritoare. Uneori, insa, tind sa devina foarte incapatanate.
OCTOMBRIE
Persoanele nascute in octombrie nu se angreneaza in conflicte, au o viata sociala sanatoasa si intruchipeaza prieteni loiali si de nadejde. Isi duc viata in mod echilibrat, rareori facand excese, si manifestand o atitudine pozitiva fata de tot ceea ce intreprind. Sunt vorbarete, fermecatoare si foarte dornice de socializare.
NOIEMBRIE
Persoanele nascute in noiembrie tind sa tainuiasca ceea ce gandesc si ceea ce simt. Sunt curajoase si nu dau inapoi de la situatiile dificile, asumandu-si pe deplin eventualele consecinte. Detesta sa li se spuna ce sa faca, sunt incapatanate si foarte ambitioase.
DECEMBRIE
Aceste persoane sunt active si detesta monotonia, mai ales atunci cand vine vorba de mediul in care traiesc. Sunt exagerat de mandre, ceea ce se intoarce adeseori impotriva lor. Desi sunt persoane modeste, devin iritabile atunci cand sunt provocate. Sunt firi curajoase, energice si dornice de distractie.

Sursa:secretele.com


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Știri

Reducere a impozitelor locale pentru donatori de sânge: Alba Iulia, gata să aplice măsura

Publicat

în

Alba Iulia, gata să aplice măsura reducerii impozitelor locale pentru donatorii de sânge

Alba Iulia va fi printre primele municipii din România unde se aprobă reducerea de 10% la impozitul pe clădiri și terenuri, pentru donatorii de sânge și persoanele cu dizabilități, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Potrivit acestuia, proiectul de hotărâre de consiliu local este gata, va rămâne în dezbatere publică vreme de 30 de zile, iar ulterior va deveni o realitate.

Prin noua lege, promulgată recent, consiliile locale pot acorda reduceri la impozitul pe clădiri și teren pentru persoanele fizice care fac dovada a minimum trei donări de sânge, pe parcursul unui an calendaristic. Reducerea, care va fi aplicată începând cu anul viitor, se va cumula cu bonificația de 10%, acordată deja celor care achită anticipat impozitul datorat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, amenajat suplimentar

Publicat

în

Amenajare suplimentară a perimetrului din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba

Cu prilejul lucrărilor de mobilitate din zona centrală a municipiului Alba Iulia a fost amenajat și perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, acolo unde, în timpul Revoluției din Decembrie 1989, s-au dus lupte grele și mulți revoluționari au fost răniți sau omorâți.

S-au montat pavaj, vase de flori și un catarg pe care va flutura mereu tricolorul României.
„Astfel, vom putea sărbători, în alte condiții, Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată an de an la Alba Iulia, în data de 21 decembrie!”, a explicat primarul Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii

Publicat

în

Pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii, acțiune de ecologizare

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir a încheiat cu succes o nouă acțiune de ecologizare.
Aceasta s-a desfășurat pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii.
Toți cei care au participat la acțiune s-au organizat și au format patru echipe. O echipă a plecat de la Podul Roșu spre Căprioară, una a plecat de la Mistrețu spre Căprioară, alta pe Valea Grușerii și, nu în ultimul rând echipa de la „Cabana fără gânduri” a ecologizat Râul Mic.
„Suntem plăcut surprinși să vedem de la an la an sunt tot mai puține gunoaie în aceste zone pe care noi le ecologizăm anual. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestei acțiuni, cât și administrației locale, care ne-a pus la dispoziție mijloc de transport pentru sacii cu gunoaie”, au transmis reprezentanții Asociației „Lupii Sigidavei” Cugir.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba