Când dau teze elevii

Adăugat la Știri

elevi bacalaureatMinisterul Educației a stabilit datele-limită până când elevii pot susține tezele în semestrul I, respectiv semestrul al II-lea.

Astfel, tezele din semestrul I trebuie să fie susţinute până în 13 ianuarie 2017, iar cele din semestrul al II-lea, până în 26 mai.

Elevii din clasa a VIII-a vor susţine tezele din semestrul al II-lea până în 19 mai, iar cei din clasele terminale de liceu, până pe 5 mai, informează News.ro.

Elevii de la şcolile sau din clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale vor avea teze şi la limba şi literatura maternă, indiferent de nivel, filieră, profil, specializare sau calificare profesională, an de studiu şi formă de şcolarizare.

Citeste si Elevii care fac naveta pe distanțe de până la 50 de kilometri, pot beneficia de decontarea integrală a abonamentelor

De asemenea, elevii din clasele cu predare în regim bilingv sau intensiv a unei limbi străine, indiferent de specializare, vor susţine teză şi la limba străină respectivă.

Potrivit Ministerului Educaţiei, în caz în care o lucrare scrisă semestrială se susţine la alegere dintr-o listă de discipline, elevii vor opta în scris pentru aceasta.

În învăţământul special care utilizează curriculumul şcolii de masă, se susţin tezele prevăzute pentru învăţământul de masă. În celelalte unităţi de învăţământ special se susţin teze la limba şi literatura română şi la matematică, începând cu clasa a VI-a.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii