Campionatul militar de tenis de la Alba Iulia, finala pe Forţele Aeriene, şi-a desemnat câştigătorii

Adăugat la Sport

Timp de patru zile, la Baza sportivă Constructorul din Alba Iulia, aproape 20 de militari din cadrul Forţelor Aeriene Române au disputat partide atât la simplu cât şi la dublu, sperând la un loc pe podiumul competiţiei.

Campionatul a fost câştigat de echipa de la Baza 90 Transport Aerian „Comandor Aviator Gheorghe Bănciulescu” Otopeni care s-a clasat pe locul I, urmată de echipa Statului Major al Forţelor Aeriene, pe locul II. Podiumul a fost completat de echipa Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia care a obţinut locul III. Câştigătorii au fost recompensaţi cu cupe, diplome, medalii şi articole sportive.
Clasamentul a fost completat de echipele de la Baza 95 Aeriană Erou căpitan aviator „Alexandru Şerbănescu” Bacău, Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic Boboc, Brigada 1 Rachete Sol – Aer Chitila, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii şi Baza 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă” Borcea. Organizatorii au oferit tuturor medalii şi diplome de participare.
Campionatul militar de tenis, finala pe Forţele Aeriene, a fost organizat de Statul Major al Forţelor Aeriene, în colaborare cu Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” şi Baza Sportivă Constructorul.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii