Rămâi conectat

Știri

Campanie de Crăciun “Oameni pentru Oameni”, desfășurată de angajaţii Penitenciarului Aiud

Publicat

în

Continuând campania noastră de Crăciun “Oameni pentru Oameni”, angajaţii Penitenciarului Aiud s-au implicat şi anul acesta în număr foarte mare, pentru a aduce un strop de bucurie şi speranţă în sufletele oamenilor care sunt singuri, mai ales în această perioadă a anului.

Munca în echipă a adus rezultatele asteptate, astfel că, dincolo de problemele şi greutăţile inerente muncii pe care o desfăşurăm în fiecare zi, am ales să ne implicăm ca de fiecare dată în viaţa comunităţii, ajutându-i atât cât se poate pe cei mai puţin norocoşi, pe cei care au nevoie de un zâmbet sau măcar o alinare.  Ideile au fost multe, dar anul acesta ne-am oprit asupra a patru dintre ele pe care am reusit să le şi materializăm. O parte dintre angajaţi au donat sânge la Spitalul Judeţean Alba. Nu au avut nevoie nici de ziua liberă la care au dreptul  cu această ocazie, venind in continuare la serviciu, iar tichetele primite cadou au fost donate mai departe pentru a umple sacul cu cadouri al Moşului. O alta activitate a fost vizitarea Centrului de bătrâni „Ana Schaffeer” din Alba Iulia pentru a le aduce colindul nostru şi pentru a le oferi un mic cadou cu ocazia Sărbătorii Crăciunului. Zâmbetele şi lacrimile de pe chipul brăzdat de ani al acestor oameni au fost pentru noi satisfacţia cea mai mare şi  motivaţia de a continua si in viitor această campanie.

Citește și Deţinuţii vor avea interfon în celulă şi grupurile sanitare separate de camerele de deținere: Condiţiile din penitenciarele din România se schimbă

Am demarat o strângerea de fonduri pentru unul dintre colegii nostri de la Penitenciarul Targu Mureş, care, din păcate, se confruntă in prezent cu o situaţie dificilă, iar pentru operaţia de care are neapărat nevoie este necesară suma de 16.000 Euro. Suntem alături de el şi familia lui în această grea încercare şi sperăm ca împreună cu colegii de la celelalte penitenciare din ţară sa il putem ajuta să strângă suma necesară. Pentru a se bucura de magia sarbatorilor de iarna, am incercat să ajutăm o familie frumoasă, cu părinţi muncitori şi trei îngeraşi de copii. Le mulţumim că au acceptat să facem parte din familia lor şi ne-am dorit ca anul acesta să-i ajutăm pe părinţi să le ofere copiilor un Crăciun de neuitat. Îi asigurăm că nu doar acum, ci şi pe mai departe le vom fi alături. Pentru că sunt o familie frumoasă, care după măsura posibilităţilor lor se străduiesc să le asigure copiilor un viitor mai bun.

Toate aceste acţiuni nu ar fi fost posibile fără implicarea, deschiderea, generozitatea şi omenia de care au dat dovadă angajaţii, împreună cu conducerea Penitenciarului Aiud, care s-a implicat ca de fiecare data activ, ne-a sprijinit, astfel încât să putem duce la îndeplinire activităţile pe care ni le-am propus pentru acest an.  „La urmă rămân acestea trei – credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar cea mai importantă dintre toate rămâne dragostea”. Toate activitatile au fost organizate de catre doamna subcomisar de penitenciare Gruiţă Maria – ofiţer psiholog resurse umane si doamna subinspector de penitenciare Oltean Adelina – ofiţer formare profesională.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Știri

Perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, amenajat suplimentar

Publicat

în

Amenajare suplimentară a perimetrului din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba

Cu prilejul lucrărilor de mobilitate din zona centrală a municipiului Alba Iulia a fost amenajat și perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, acolo unde, în timpul Revoluției din Decembrie 1989, s-au dus lupte grele și mulți revoluționari au fost răniți sau omorâți.

S-au montat pavaj, vase de flori și un catarg pe care va flutura mereu tricolorul României.
„Astfel, vom putea sărbători, în alte condiții, Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată an de an la Alba Iulia, în data de 21 decembrie!”, a explicat primarul Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii

Publicat

în

Pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii, acțiune de ecologizare

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir a încheiat cu succes o nouă acțiune de ecologizare.
Aceasta s-a desfășurat pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii.
Toți cei care au participat la acțiune s-au organizat și au format patru echipe. O echipă a plecat de la Podul Roșu spre Căprioară, una a plecat de la Mistrețu spre Căprioară, alta pe Valea Grușerii și, nu în ultimul rând echipa de la „Cabana fără gânduri” a ecologizat Râul Mic.
„Suntem plăcut surprinși să vedem de la an la an sunt tot mai puține gunoaie în aceste zone pe care noi le ecologizăm anual. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestei acțiuni, cât și administrației locale, care ne-a pus la dispoziție mijloc de transport pentru sacii cu gunoaie”, au transmis reprezentanții Asociației „Lupii Sigidavei” Cugir.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Alba Iulia, pregătită de Paștele ortodox și greco-catolic

Publicat

în

Pregătiri pentru Paștele ortodox și greco-catolic la Alba Iulia

Alba Iulia s-a pregătit de sărbătoarea Paștelui ortodox și greco-catolic, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Potrivit acestuia, autoritățile au dorit ca zonele principale din Alba Iulia să fie decorate, așa cum se cuvine, cu ocazia sărbătorilor de Paște. Ansamblurile decorative și figurinele sunt amplasate în Cetate în zona Celor Trei Fortificații și pe Bulevardul Transilvaniei, iar în Centru sunt amplasate în zona centrului comercial Mercur și în proximitatea Casei de Cultură a Studenților.

„Am pregătit această surpriză de sărbătoare pentru cei mici dar și pentru cei mari, care nu au uitat să mai fie, uneori, copii. Vă invit, așadar, dragi albaiulieni și turiști să vă bucurați de sărbători într-o atmosferă festivă, alături de cei dragi, și înconjurați de frumos, în Alba Iulia”, a precizat primarul Gabriel Pleșa.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba