Bonurile fiscale câștigătoare la Loteria de duminică sunt cele din 18 august, cu o valoare de 564 lei

Adăugat la Știri

bonuri fiscaleValoarea câştigătoare a bonurilor fiscale emise în data de 18 august este 564 de RON. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale de duminică este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, precizează Ministerul Finanţelor Publice într-un comunicat.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 august 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii