Bilete gratis pentru pensionari, la teatru, film și concerte : Proiect

Adăugat la Știri

pensionariBilete gratis pentru pensionari, la teatru, film și concerte. Un proiect de lege își propune să deschidă accesul la cultură bunicilor care, din lipsă de bani, nu își mai permit să meargă la spectacole.

O mare parte a pensionarilor români nu își pot permite să meargă măcar odată pe an la un spectacol, la un teatru sau la operă, întrucât au pensii mici, iar banii nu le ajung decât pentru traiul de zi cu zi. Aleșii vor să le faciliteze accesul la artă și cultură, prin oferirea de gratuități la teatru, la spectacole sau alte manifestări culturale. Concret, la Parlament va fi depusă o lege prin care toți pensionarii care au un venit mai mic de 1500 de lei lunar să poată beneficia de 4 intrări gratuite pe lună la teatru, expoziții de artă, spectacole sau alte manifestări culturale.

Biletele gratuite vor fi acordate de primării acelor pensionari care au un venit de până la 1500 lei și care își doresc să își petreacă timpul la teatru, expoziții, biblioteci sau alte manifestări culturale.

Sursa:romaniatv.net

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii