Ben Southall, cel mai „invidiat“ angajat, va dezvălui, pe 1 iunie, ce a descoperit în orașul a cărui slogan turistic este „Cealaltă Capitală“- Alba Iulia

Adăugat la Știri

Conferința va avea loc joi,1 iunie, ora 10.00, în Muzeul „Principia“. Ben Southall va dezvălui ce a descoperit în orașul a cărui slogan turistic este „Cealaltă Capitală“, dar și în alte locuri unice din Transilvania (Ghețarul Scărișoara, Cheile Râmețului, Cetatea Câlnic, Transalpina, Salina Turda etc.), care întregesc Alba Iulia ca destinație turistică. Câștigătorul competiției „Cel mai bun job din lume“ ne va spune și cum vrea să pună Alba Iulia pe harta destinațiilor turistice internaționale.

Veți avea ocazia de a-l intervieva pe cel recunoscut la scară globală drept cel mai „invidiat“ angajat. Altfel spus, veți afla de la Ben Southall cum cel mai bun job din lume s-a transformat în cea mai bună viață din lume, aceea de a călători și promova locuri din toate colțurile planetei.

Prezența lui Ben Southall la Alba Iulia este organizată în cadrul proiectului „Conținut digital generat de utilizatori, Social-Media și instrumente digitale pentru creșterea capacității managementului urban – Orașe interactive (Digital, Social Media and user generated – Content boosting Urban Management – INTERACTIVE CITIES)“, în care Municipiul Alba Iulia are calitatea de partener. În România, Ben și soția sa vor mai vizita Castelul Bran și Casa Poporului.

Britanicul a ajuns faimos în lume după ce a câștigat, în urmă cu opt ani,  competiția „Cel mai bun job din lume“  și a ajuns să promoveze insulele din Marea Barieră de Corali din Australia. După terminarea contractului, britanicul a rămas la antipozi. De atunci, călătoreşte în întreaga lume, ca jurnalist de turism, blogger, organizator de expediții neconvenționale. Campania „The Best Job in The World“ a avut o acoperire media estimată la o valoare de peste 200 de milioane $, în condițiile unui buget de 1.2 milioane $. Subiectul a fost abordat în reportaje CNN, documentare BBC, articole în reviste prestigioase, precum Time.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii