Bărbat din Șpring reținut pentru cumul de infracțiuni rutiere

Adăugat la Știri

politia rutiera, politistPoliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat din comuna Şpring, care a condus fără permis şi a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest.

 La data de 15.09.2016, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au reţinut pe R.V., de 50 de ani, din comuna Şpring, care este cercetat pentru cumul de infracţiuni la regimul rutier.

Acesta a fost depistat, miercuri, 14 septembrie, în jurul orelor 06.25, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107, pe raza localităţii Straja, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pentru că emana miros de alcool, poliţiştii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest şi conducerii la spital pentru prelevarea mostrelor de sânge,  însă acesta a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi refuz de a se supune prelevării de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comunicat IPJ Alba.

Silvia Surugiu

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.177
e-mail: surugiuaalba@gmail.com

Facebook 

Comentarii