Bărbat din municipiul Sebeș, găsit fără viață, în propria locuință: Intervenție ISU Alba

Adăugat la Știri

1. Garda de intervenție Sebeș a intervenit sâmbătă, la ora 18:55, în municipiul Sebeș, pe str. Dorin Pavel, pentru deblocarea unei uși de apartament.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD. Au pătruns în apartament pe geamul de la dormitor, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță. În locuință a fost găsit un bărbat în vârstă de 56 de ani, decedat.

2. Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit duminică, la ora 19:39, în localitatea Mușca din com. Lupșa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești (magazie), proprietatea lui V.N. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 80 mp, bunurile aflate în interiorul acesteia și aproximativ 20 mp din acoperișul casei de locuit. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat corespunzător.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

3. Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în perioada 26-29.05.2017, la 60 solicitări medicale, se arata intr-un comunicat de presa ISU Alba.

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii