Bărbat din Alba, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție, obținut de propria familie

Adăugat la Știri

Un bărbat  din comuna Mirăslău, judeţul Alba a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Mirăslău după ce acesta ar fi agresat-o pe fiica sa în vârstă de 16 ani şi a ignorat un ordin de protecție, emis de către Judecătoria Aiud, prin care bărbatul era  obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de soția şi fiica acestuia, precum şi faţă de domiciliul lor comun.

La data de 19 noiembrie  a.c., în jurul orei 10.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Mirăslău au fost sesizaţi de către M.L.M. de 16 ani din comuna Mirăslău, judeţul Alba, cu privire la faptul că,  în timp ce se afla singură la domiciliu, tatăl său, M.L. de 47 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, a lovit-o cu un obiect contondent în zona membrelor inferioare.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi cu ocazia verificărilor, au mai constat, că bărbatul poseda şi un ordin de protecție, emis de Judecătoria Aiud la data de 21.07.2017, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de M.M., soția acestuia, dar și față de domiciliul comun, unde a fost agresată fiica acestora, minora M.L.M.

Minora a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, pentru acordarea de îngrijiri medicale fiindu-i stabilit diagnosticul de ”contuzie tibie picior stâng”, fără a rămâne sub supraveghere medicală.

La data de 20.11.2017, propunerile poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, de punere în mişcare a acţiunii penale şi ulterior de arestare preventivă au fost însuşite de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus arestarea preventivă a lui M.L. pentru o perioadă de 30 de zile.

M.L. a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate de poliţişti  sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenta în familie și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii