Automate electronice pentru plata taxelor și impozitelor locale în comuna Ciugud, prezentate oficial, astăzi

Adăugat la Administrație, Știri

Miercuri, 27 martie 2019, la ora 11:00, va avea loc o conferinţa de presă susţinută de Gheorghe Damian – primarul Comunei Ciugud, la sediul admnistrației locale din Ciugud. Cu această ocazie vor fi prezentate oficial automatele electronice pentru plata taxelor și impozitelor locale, Ciugudul fiind singura primărie de comună din România în care cetățenii își pot plăti taxele și impozitele locale prin intermediul acestor sisteme de tip „self pay”, montate în toate satele componente.

În prezent doar o altă administrație locală (Primăria Sectorului 4 București) mai oferă această facilitate cetățenilor.

Primăria Ciugud lansează totodată și campania „O primărie fără hârtii, o primărie aproape de cetățeni” prin care își dorește să organizeze la nivel național o dezbatere serioasă pentru informatizarea administrațiilor publice din România. În viitor Ciugudul își propune să ofere cetățenilor posibilitatea de a obține on-line toate actele de care au nevoie, iar în activitatea curentă să nu mai fie folosită hârtia ci totul să se desfășoare electronic.

La finalul conferinței de presă vă invităm și la o scurtă întâlnire informală în cadrul căreia vom degusta împreună plăcinte tradiţionale, aşa cum se întâmplă în mod obişnuit în satul românesc, în Postul Sfintelor Paști.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii