Atenție cum conduceți pe ploaie! Femeie în vârstă de 70 de ani, accidentată ușor într-un eveniment rutier produs între Sebeş și Daia Romană

Adăugat la Știri

accidentLa data de 19.09.2016, în jurul orelor 10,35, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 106 K, în afara municipiului Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.L., de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Daia Romană, în condiţii de ploaie, nu a adaptat viteza şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe un teren viran.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Ohaba, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto:

Pentru circulaţia în condiţii de ploaie, manifestaţi prudență sporită la volan, adaptaţi viteza la condiţiilor concrete de drum, măriţi distanţa în mers și nu vă angajaţi în efectuarea unor manevre riscante!

Asiguraţi-vă temeinic şi folosiţi luminile de întâlnire și pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic!

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii