Astăzi, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Alba Iulia : Începe la ora 9.30, la Casa de Cultură a Studenților

Adăugat la Știri

bursa locuri de muncaÎn acest an, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va fi organizată în 78 de locații . La Alba Iulia, bursa va avea loc la Casa de cultura a studenților, de la ora 9.30.

Evenimentul are loc anual, pentru a facilita accesul absolvenților la posturile disponibile și pentru a crea posibilitatea interacțiunii directe cu agenții economici. Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte informații vor fi anunțate în timp util. Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă din județ deoarece, potrivit prevederilor legilor în vigoare, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncăpe durată nedeterminată a acestor persoane.

Citește și AJOFM Alba : Peste 1.300 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

De asemenea,  absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

În Alba, circa 30 de agenți economici și-au anunțat participarea la bursă.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii