Astăzi, ”Ambasadorii Unirii” se întâlnesc în capitala Unirii

Adăugat la Știri

ambasadorii-uniriiFestivalului Național „AMBASADORII UNIRII” reunește la Aba Iulia peste 300 de copii și cadre didactice din majoritatea zonelor folclorice ale țării.

Festivalul aflat la cea de a 16-a editie, va avea loc miercuri, 30 noiembrie. Cu aceasta ocazie, o paradă a portului popular se va desfașura între orele 10.00 și 11.00  pe traseul B-dul Transilvaniei – Parcul Unirii – Sala Unirii. În aceeași zi, la ora 11,00, în Sala unirii, reprezentanţii-copii, din diferitele regiuni istorice ale ţării, își vor  aduce mesajele lor  de bucurie că se află  în inima ţării, la Alba Iulia, pentru a sărbătorii cum se cuvine Marea Unire și Ziua Națională a României.

Citește și Hoteluri pline de 1 Decembrie la Alba Iulia

Seara, la Alba Mall, ansamblurile folclorice de copii vor suține un spectacol de cântece și dansuri populare românești sub genericul „DECEMBRIE – COLUMNĂ A UNIRII”. Aici reprezentanți ai Palatul Copiilor Alba Iulia și Clubul Copiilor Blaj vor concura alături de copii din judeţele Arad , Iași, Sălaj, Bihor, Maramureş, Olt și Bistriţa.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii