Arestat preventiv pentru că şi-a înjunghiat mama

Adăugat la Eveniment

luminita prodanLa data de 27.08.2014, orele 19.16, o femeie de 68 de ani din comuna Avram Iancu, judeţul Alba  a sesizat telefonic poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Avram Iancu cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni în care fiul său, de 50 de ani, a lovit-o cu cuţitul în zona spatelui.

La locul evenimentului semnalat s-a deplasat imediat o echipă operative care a stabilit că agresiunea a avut loc în locuinţa victimei pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii între bărbat şi părinţii acestuia. 
Victima a fost transportată şi internată la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni. La data de 28.08.2014, medicii legiştii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba –Iulia au stabilit că victima a suferit vătămări care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Faţă de suspect poliţiştii au dispus pe bază de ordonanţă de reţinere măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba. La data de 29.08.2014, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă care a fost însuşită şi promovată către Judecătoria Cîmpeni. 
Judecătorii au emis pentru suspect mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de violenţă în familie, faptă pedepsită de art. 199, raportat la art. 193, alin. 2 Cod Penal. 

Robert Ghergu

Mobil: 0729.399.889
email: robertghergu@yahoo.ca

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.