Aproape 300 de șoferi, amendaţi la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni de prevenirea a accidentelor rutiere desfăşurată pe DN1

Adăugat la Știri

politieAproape 300 de conducători auto au fost amendaţi la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni de prevenirea a accidentelor rutiere ce s-a desfăşurat pe DN1. Au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier.

În perioada 25- 27.11.2016, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, sprijiniţi de poliţiştii rutieri din Sebeş, Alba Iulia, Teiuş şi Aiud, au acţionat pe DN 1, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi 290 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 57.175 lei.

Dintre amenzile aplicate, 198 au fost pentru viteză excesivă, 8 pentru depăşire, 3 pentru neacordarea de prioritate, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reţinute 10 permise de conducere, au fost reţinute 7 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni rutiere.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii