Aplicația Urby, asistentul personal în organizarea timpului liber pentru sute de utilizatori din Alba Iulia

Adăugat la Știri

alba iuliaAlba Iulia, unul din cele mai interesante locuri pentru petrecerea vacanței de iarnă. Aplicația URBY centralizează și recomandă evenimentele și ofertele de Sărbători din Alba Iulia.

Urby a devenit asistentul personal în organizarea timpului liber pentru sute de utilizatori din Alba Iulia. Recent lansată, Urby este deja prezentă în 16 orașe din România. Cei care au ales Alba Iulia ca destinație de vacanță, vor afla, cu ajutorul URBY, toate petrecerile, evenimentele și ofertele locale de sezon.

Am creat URBY pentru a ajuta utilizatorii să se bucure pe deplin de viața în orașul lor. În Alba Iulia se întâmplă multe lucruri incitante, mai ales de Sărbători. URBY va ajuta utilizatorii să afle toate evenimentele și ofertele de sezon, și, în același timp, să le găsească ușor pe cele relevante pentru ei. Am creat deci o categorie specială a activităților de Sărbători, care este, deja, cea mai frecvent accesată din aplicație. Alba Iulia este printre primele orașe în care ne-am lansat și pentru că aici există o viață socială și culturală intensă. Uneori, însă, și acest beneficiu are un revers – acela că oamenii se descurajează căutând în abundența de oferte și simt nevoia unui instrument care să le orienteze alegerea către oportunitățile pe care le preferă. URBY se extinde datorită implicării utilizatorilor – indivizi și business-uri, deopotrivă. Susținem și afacerile locale, ajutând organizatorii de evenimente și furnizorii de servicii să se promoveze și să comunice direct cu publicul din orașul lor. Astfel, sperăm să dăm o șansă în plus inițiativelor locale din cultură, divertisment, social, sport și dezvoltare personală, precum și să creștem atractivitatea orașelor din aplicație atât față de locuitorii lor, cât și față de turiști”, a spus Ionuț Munteanu, CEO URBY.

Citește și ”E-ALBA IULIA”, aplicația care te ține conectat cu Cealaltă Capitală

URBY include, momentan, următoarele orașe: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Timișoara și Tîrgu Mureș. URBY este prezentă deja și în orașe din Olanda și Germania, cu planuri de extindere în Franța și Marea Britanie.

Disponibilă gratuit pentru utilizatorii de Android și iOS, aplicația prezintă, într-un mod organizat și integrat, evenimente culturale, sociale, sportive, activități de familie și dezvoltare personală, servicii și locuri. De asemenea, URBY este o oportunitate de promovare pentru furnizorii locali de servicii care își pot crea un cont în cadrul aplicației, cu posibilitatea de a accesa instrumente suplimentare de marketing, achiziție și fidelizare a clienților.

URBY reduce volumul uriaș de informație din social media și alte canale online și folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a prezenta ceea ce contează pentru utilizator, în funcție de domeniile sale de interes, locurile și evenimentele pe care le preferă. De asemenea, adaugă contribuția editorilor și a utilizatorilor, care clasifică și recomandă cele mai în vogă activități.

Mai mult decât un city guide pentru turiști, URBY este un asistent personal al ieșirilor în oraș pentru locuitori și rezidenți, un instrument menit să încurajeze socializarea, descoperirile culturale, inițiativele locale, să crească atractivitatea destinațiilor urbane și să îmbogățească relația dintre omul modern și orașul său.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii