Aplicația Civic Alert, cea mai simplă şi mai rapidă cale de a trimite sesizări şi propuneri către administraţia locală

Adăugat la Știri

civic alert7.000 de sesizări au fost preluate de la albaiulieni de către sistemul Dispecerat Primaria Alba Iulia, din august 2013 de cand a fost înfiinţat si  până în acest an.

Sistemul de dispecerizare al Primăriei Alba Iulia pune la dispoziţia albaiulienilor 6 modalităţi de semnalare a problemelor ce tin de administrarea oraşului, prin telefon, e-mail, prin aplicatia civic alert, prin site-ul faocerere.ro sau direct la registratura primariei.

Indiferent de modalitatea sesizarii, reprezentantii municipalitatii vor contacta cetateanul pe tot parcursul acţiunii de remediere a situaţiei, pentru a se verifica dacă problema semnalata a fost rezolvată în totalitate.

Citește și ”E-ALBA IULIA”, aplicația care te ține conectat cu Cealaltă Capitală

Aplicatia Civic Alert este cea mai simplă şi mai rapidă modalitate de a trimite sesizări, iniţiative şi propuneri către administraţia locală. În maxim 30 de secunde, se poate face o fotografie, se poate adăuga locaţia pe hartă şi se poate face o scurtă descriere a sesizarii. Aplicaţia Civic Alert este integrată în proiectul Alba Iulia Smart City 2018.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii