Antonia: „Mă simt norocoasă că sunt numită una dintre cele mai frumoase femei din România”

Adăugat la Divertisment, Muzică, Video

JobConsiderată una dintre cele mai frumoase femei din România, cântăreața Antonia a hipnotizat ieri seară publicul din Teiuș cu piese precum Morena, Jamelia, Marabou, Pleacă, dar și cu o coregrafie inedită. Alături de dansatorii ei, vedeta a improvizat și un moment de beat box și free style, care i-a adus aprecierea publicului spectator și ropote de aplauze.

Aflată pentru prima dată în orașul Teiuș, viitoarea mămică a impresionat miile de oameni aflați la concert prin energia, outfitul și mișcările ei îndrăznețe.

Cântăreața a acordat în exclusivitate și un interviu pentru Radio Unirea FM. Antonia a vorbit despre ultima ei piesă cu Inna, dar și despre planurile ei de viitor.

Ultima ta piesă este o colaborare cu Inna, Carla Dreamʼ s și Dara. Care e povestea acestei piese?

Cei de la Casa mea de Discuri au contact-o pe Inna și i-au propus această colaborare. Mi-a plăcut această piesă de când am ascultat-o, mai ales că e în limba română. M-a încântat și ideea videoclipului semnat de Bogdan Daragiu. M-am simtit ca o actriță din anii 20ʼ.

Te pregătești și pentru o carieră pe plan internațional, după colaborarea cu Jay Sean?

Piesa „Wild Horses” merge foarte bine și în afară. Îl cunosc de foarte mult timp pe Jay Sean și sunt onorată că am cântat această piesă cu el. Este un artist de calitate și mi-ar plăcea să facem un show aici în România.

Ai fost numită una dintre cele mai frumoase femei din România. Te flatează chestia asta?

Eii, mulțumesc (zâmbește). Eu consider că avem foarte multe femei frumoase în România, multe dintre ele nici nu sunt descoperite, nu sunt persoane publice. În fiecare oraș în care am fost, am văzut foarte multe femei frumoase, chiar și la voi în Alba Iulia. Mă simt însă norocoasă că sunt considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Ce surprize le pregătești fanilor în perioada următoare?

După un lung șir de colaborări ar trebui să lansez și o piesă singură. Aș vrea să lansez o piesă veselă, care să reflecte starea mea de spirit de acum, să nu se mai zvonească că sunt tristă și sufăr mereu. Într-adevăr, piesa mea cu Puya, „Hurricane” am lansat-o într-un moment mai sensibil, dar așa s-a nimerit la momentul respectiv.

Roxana Onea

Mobil: 0733.948.176
roxy_onea@yahoo.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.