ANM: Încălzire accentuată a vremii în următoarele două săptămâni

Adăugat la Știri

Meteorologii au transmis, prognoza vremii pentru urmatoarele doua saptamani, fiind anuntata o incalzire a vremii in toate regiunile.

Meteorologii anunta incalzirea vremii in intreaga tara in urmatoarea saptamana, in Transilvania si Moldova maximele urmand sa ajunga pana la 29 de grade Celsius, in timp ce in Oltenia si Muntenia se vor inregistra 34-35 de grade.

”Procesul de incalzire se va resimti si in timpul noptilor, astfel incat media temperaturilor minime va creste de la 11 la 18 grade”, anunta meteorologii.

In Transilvania, in 21 iunie media regionala a maximelor se va situa in jurul valorii de 29 de grade. In 22 iunie se va produce o usoara racire, insa, spre finalul primei saptamani, vremea va deveni calduroasa, cu medii ale temperaturilor maxime de 29 – 30 de grade. In prima parte a celei de-a doua saptamani nu se vor inregistra variatii semnificative ale regimului termic din timpul zilei, iar ulterior media maximelor va cobori spre 25 – 26 de grade.

”Pe parcursul celor doua saptamani, media temperaturilor minime va fi de 10 – 12 grade, chiar mai ridicata in intervalul 24-28 iunie, spre 14 – 16 grade”, mai anunta meteorologii.

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii