Rămâi conectat

Social-Economic

ANAF angajează inspectori Antifraudă. Vezi cât câștigă un inspector

Publicat

în

Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la concurs 159 de posturi de inspectori antifraudă în cadrul Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF). Înscrierile se fac până la data de 6 mai, iar mai multe detalii se găsesc aici.

Potrivit site-ului economica.net, inspectorii Antifraudă, care în ultima perioadă s-au concentrat pe controlul unităților mici și au ajuns spaima buticarilor din România câștigă un salariu mediu pe economie. Salariile acestora variază între 1.700 de lei, pentru un debutant, iar potrivit unor surse pot ajunge până la 4000 de lei.

Controalele Antifraudă la nivelul micilor comercianți a fost prost văzute de o parte din societate, deoarece mai multe afaceri mici au fost închise, dar instituția din subordinea ANAF a justificat legal acțiunile și a subliniat că nu controlează numai firme mici, ci şi mari contribuabili.

„Scopul nostru, şi al fiecărui inspector antifraudă, este construirea unui viitor sigur, în care comunitatea beneficiază de taxele şi impozitele menite să dezvolte societatea. Ne dorim să contribuim la realizarea unui standard de viaţă ridicat pentru toţi şi promitem corectitudine, profesionalism şi echitate. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care vor acelaşi lucru, şi organizăm concursuri de recrutare pentru întărirea structurii antifraudă fiscală.”, a spus şeful Antifraudă, Romeo-Florin Nicolae, vicepreşedinte ANAF pentru economica.net.

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a fost înfiinţată în anul 2013 ca un departament distinct din cadrul ANAF, menit să împiedice operativ evaziunea fiscală. Aceasta a luat locul Gărzii Financiare, iar angajații acesteia au în dotarea standard arme de foc și electroșocuri.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Social-Economic

Campanie de ecologizare si responsabilizare față de mediul înconjurător la Cugir

Publicat

în

Cugir: Campanie de ecologizare si responsabilizare față de mediul înconjurător

Sâmbătă 20 aprilie a avut loc prima parte a campaniei de curățenie la Cugir.
Zeci de voluntari și reprezentanți ai administrației locale au ecologizat zona centurii Vinerea și intrarea în Cugir. Participanții s-au organizat în două tabere șu au pornit din sensuri opuse să adune mizeriile aruncate de-o parte și de alta a drumului. La acțiune au participat și primarul Adrian Teban, viceprimarul Calin Furdui, administratorul public Marius Jibotean și managerul Spitalului Orășenesc Cugir, Florin Arion.
În urma acțiunii de ecologizare au fost strânși aproximativ 100 de saci de gunoi, care au fost colectați și depozitați de către Serviciul Public de Gospodărire Locală.
Curățenia de primăvară este organizată în fiecare an de către administrația locală sub forma unei campanii de interes public care implică efortul colectiv al localității.
Practic, acțiunea conține o componentă educațională ce vizează schimbarea comportamentului oamenilor față de mediul înconjurător. Administrația nu intenționează să se sustragă de la obligațiile ce îi revin, ci dimpotrivă, dorește să contribuie la creșterea responsabilității prin educarea cetățenilor pentru a proteja mediul înconjurător, se precizează într-un comunicat de presă.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Social-Economic

23 aprilie: Ziua Feroviarului

Publicat

în

Zi dedicată feroviarilor

În 23 aprilie 1880, Principele României Carol I şi I.C. Brătianu, ministru secretar de stat pentru lucrări publice de la acea vreme, au semnat un Decret prin care a luat naştere prima administraţie feroviară de stat din România, sub emblema „CFR”.

Din 1999, această zi de 23 aprilie a fost declarată oficial „Ziua Feroviarului” şi reprezintă un moment important în istorie şi o recunoaştere a meritelor celor care de-a lungul timpului au contribuit la dezvoltarea României Mari.

Drumul de fier al țării unește oameni, unește locuri și reprezintă în continuare un domeniu strategic, de interes național.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Social-Economic

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic

Publicat

în

La grădinițele din Câlnic, spații noi de joacă

Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea.

Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești, a relatat edilul.

Căsuțe colorate, tobogane și leagăne, toate au fost special amenajate pentru ca copilașii de la grădinițele din Câlnic să se bucure din plin și să profite de zilele frumoase de vară.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba