Rămâi conectat

Sport

Ana Rodean – campioană națională în proba de 20 de kiloemetri marș! 4 medalii pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Național de Marș, de la Pitești

Publicat

în

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut, miercuri, la Campionatele Naționale de Marș de la Pitești, în proba de 20 de kilometri, patru medalii, între care două de aur, la individual, prin sportiva Ana Rodean și pe echipe, în urma rezultatelor foarte bune obținute de sportivele participante, între care se numără și Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid.

Rezultate la senioare pentru CS Unirea:

Ana Rodean – (1:39:35), locul 1 – medalia de aur;

Mihaela Acatrinei – (1:44:08), locul 2 – medalia de argint.  

Rezultate la junioare pentru CS Unirea:

Georgiana Jid (2:1:40), locul 3 – medalia de bronz.

În urma rezultatelor celor trei reprezentante ale noastre, CS Unirea Alba Iulia a obținut, la 20 de km marș, medalia de aur, la proba pe echipe.

Antrenorul Gabriel Avram a spus că obiectivul – obținerea a patru medalii – a fost îndeplinit și își felicită elevele, care și-au făcut exemplar datoria.

”Concursul a marcat revenirea în activitatea competițională a Anei Rodean, care a lipsit aproape 1 an în urma accidentării de anul trecut și a operației din primăvară. Rezultatul ei este foarte bun, cu toate că nu a ajuns la nivelul maxim de pregătire – după o pauză atât de mare – și sperăm să prindă lotul României la Campionatele Mondiale de Atletism, de la Doha, la care se califică primele 60 de mărșăluitoare din lume”, a spus prof. Gabriel Avram.

În vederea calificării la competiția mondială sus amintită se iau în calcul/analiză rezultatele din ultimii ani.

”Îl felicit pe antrenorul Gabriel Avram și deopotrivă pe cele trei sportive care au demonstrat că talentul, alături de muncă, perseverență și seriozitate, aduc întotdeauna medalii. Aurul obținut de Ana Rodean ne oferă mare încredere mai ales în condițiile în care a fost obținut după o pauză atât de mare și în urma unor inerente dificultăți de recuperare”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Secția de atletism a Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a ajuns una de referință în România, având de la înființare și până în prezent, peste 40 de participări la competiții mondiale și europene, inclusiv jocuri olimpice, dar și peste 300 de medalii la campionatele naționale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană națională la polo feminin U17

Publicat

în

La polo feminin U17, CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană națională

CSM Unirea Alba Iulia a devenit vicecampioană națională la polo feminin U17.

Ultimul turneu al campionatului s-a desfășurat în Bazinul „Rapid” din Capitală.

În duelul pentru titlu CSM Unirea Alba Iulia a fost învinsă cu 21-12 de Crișul Oradea. Asta după un start de meci foarte bun al uniristelor, care au condus în prima parte a disputei. Oficialii uniriști au contestat dur la final maniera de arbitraj din acest duel decisiv.

În același turneu CSM Unirea Alba Iulia a învins CSM Târgu Mureș cu 14-6 și Dinamo București cu 9-6, încheind la egalitate, 11-11, partida cu CSS Nr.1 București.

Unirista Amalia Novăcean a fost gogheterul competiției.

foto: Cătălin Crăciun


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CSO Voluntari, adversara Blajului în finala Diviziei A1

Publicat

în

În finala Diviziei A1, CSO Voluntari, adversara Blajului

CSO Voluntari va adversara campioanei Volei Alba Blaj în finala Diviziei A1 la volei feminin. 

Va fi prima finală din istorie pentru Voluntari, echipă care va avea și avantajul terenului propriu în fața campioanei Volei Alba Blaj.

Se va juca după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, cu primele două jocuri la Voluntari, următoarele două la Blaj și, apoi, dacă va fi cazul, ultimul, tot la Voluntari.

sursa: facebook Federatia Romana de Volei


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, invincibilă în 2024: Victorie și la Cugir

Publicat

în

Victorie la Cugir pentru CSM Unirea Alba Iulia

CSM Unirea Alba Iulia și-a continuat parcursul fără înfrângere în meciurile oficiale din 2024, câștigând și derby-ul județean din deplasare cu Metalurgistul Cugir.

Scorul final a fost 2-1 în favoarea uniriștilor. Oaspeții au condus cu 1-0 după reușita „căpitanului” Răzvan Fetița. În repriza secundă a egalat George Hăprianu, pentru ca scorul final să fie stabilit pe final de Raul Nistor.

Partida a contat pentru etapa a treia din play-out-ul seriei a noua a eșalonului terț, în care CSM Unirea Alba Iulia este lider detașat.

foto: Lucian Danciu


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba