Amenzi de peste 42.000 de lei, aplicate în 24 de ore : Acțiune a polițiștilor și jandarmilor, în Alba

Adăugat la Sport, Știri

În ultimele 24 de ore, peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică precum şi pentru asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă acţiunile dedicate creşterii siguranţei cetățeanului.

În cursul zilei de ieri, 21 iunie a.c., 201 poliţişti din structurile de ordine publică şi  poliţie rutieră au acţionat pentru menţinerea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii, alături de jandarmi, au constituit, în total, 99 de patrule de siguranţă publică, din care 10 mixte şi au folosit, 75 de mijloace auto.

Pe principalele artere rutiere din judeţ, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au acţionat pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier dar şi pentru combaterea excesului de viteză, fiind folosite 11 aparate radar.

În această perioadă, efectivele de ordine publică şi poliţie rutieră au aplicat 191 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.475 lei și au confiscat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, au constat 9 infracțiuni, din care două în flagrant delict, au reţinut două permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au intervenit la 37 de solicitări venite din partea cetățenilor, dintre acestea 36 fiind primite prin intermediul serviciului 112.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii