”Alpin 57 Lux’’, premiată în cadrul evenimentului ‘’Campioni de business’’

Adăugat la Știri

campionibusinessCei mai dinamici antreprenori și companiile cu cele mai bune rezultate de business au fost premiate, miercuri, la Cluj Napoca. Printre firmele premiate s-a aflat și ALPIN 57 Lux Alba  care a  primit un premiu special.

Premiile au fost  acordate în funcție de evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați dar și a altor criterii ce țin de reputația, implicarea în comunitățile locale ți eficiența activităților desfășurate de companiile respective. „Campioni în Business” este un program care descoperă, promovează și premiază cei mai dinamici antreprenori români care creează și menţțn locuri de muncă, aduc valoare prin inovație și contribuie semnificativ la bugetele locale și de stat.Premierea a fost făcută în cadrul conferinţei regionale „Campioni în Business” Transilvania, care a avut loc la Hotelul Opera Plaza, iar la eveniment au participat oameni de afaceri locali, reprezentanţi ai mediului bancar local şi regional, antreprenori, consultanţi de afaceri şi analişti, potrivit ziarulfaclia.ro.

Citește și Salariul, pe primul loc în topul motivelor pentru care angajații pleacă din companii

Companiile premiate au fost împărţite în patru categorii: companii care au fost premiate în cadrul ediţiilor anterioare ale proiectului şi care au continuat să aibă rezultate semnificative în business (premiul a fost acordat fimei clujene Electroglobal), companii cu cifra de afaceri între 3 şi 15 milioane de euro (distincţiile au revenit companiilor Alpin Solara – Braşov, Blachotrapez – Maramureş şi Deltatel – Timiş) şi companii cu cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro şi companii care au primit premii speciale (premiile au fost adjudecate de Fortech – Cluj, AROBS Transilvania Software – Cluj şi Alpin 57 Lux – Alba). Premii speciale au fost acordate pentru Transylvania College – Cluj şi NESsT Romania – Timiş).

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii