„Alege viața!” – acțiune de creștere a siguranței rutiere, organizată de polițiștii din Cugir

Adăugat la Știri

Seria acţiunilor pentru creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, organizate pe poliţişti, împreună cu RAR –ul, a continuat la Cugir. În urma controalelor au fost identificate 8 autovehicule ce aveau diverse defecţiuni tehnice. 

La data de 10 octombrie a.c., între orele 09.00 – 14.00, poliţiştii rutieri din Cugir,  împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza oraşului, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă. Cu această ocazie, au fost identificate 8 autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, faţă de conducătorii acestora fiind luate măsuri de sancţionare contravenţională.

Alţi 3 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 2.030 lei. Totodată, pentru 4 dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii