Alege viața: 545 de participanţi la trafic, sanctionați contravențional, în week-end

Adăugat la Știri

politia-trecere-de-pietoniAcţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe principalele artere rutiere ale judeţului Alba au continuat. La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba au aplicat peste 500 de amenzi, au reţinut 41 de permise de conducere şi au constatat 12 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În perioada 30 septembrie – 02 octombrie, poliţiştii structurilor de poliţie rutieră, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au acţionat, pe principalele artere ale judeţului, pe tronsoanele identificate cu risc de producere al accidentelor rutiere, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea indisciplinei participanţilor la trafic.

În cele 3 zile de acţiune au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 545 de participanţi la trafic, din care 308 pentru viteză peste limita legală, 62 pentru neportul centurii de siguranţă, 9 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 22 pentru depăşire neregulementară, 24 pietonilor care s-au angajat în traversare prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 41 de permise de conducere, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 12 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii