Albaiulianul Gicu Grozav – dorit de una dintre cele mai bune echipe ale Ungariei, după startul perfect de campionat!

Adăugat la Sport

Internaționalul român, Gheorghe Grozav, a reușit 6 goluri în primele 8 etape din prima ligă din Ungaria. Gicu Grozav poate pleca după mai puțin de un an de la Kisvarda. Ajuns în ianuarie la echipa din prima ligă din Ungaria, Grozav a reușit 5 goluri în stagiunea precedentă în campionat, iar în actualul sezon a înscris deja de 6 ori.

Evoluțiile lui au atras atenția celor de la Ferencvaros. Echipa aflată pe locul 3 în clasament s-a interesat de modul în care îl poate transfera în iarnă pe Grozav de la Kisvarda. Patronul echipei a aflat de interesul celor de la Ferencvaros și e hotărât să-l păstreze. Grozav are un salariu de 12.000 de euro și poate primi 4.000 de euro în plus la salariu pentru a rămâne.

La Kisvarda mai joacă și alți 3 jucători români în afara lui Gicu Grozav: Mihai Mincă, Claudiu Ene și Claudiu Bumba. Echipa a fost antrenată până în această săptămână de Vasile Miriuță. Ferencvaros este calificată în grupele Europa League, având 1 punct după 2 partide. Ea se află într-o grupă foarte dificilă cu Espanyol, TSKA Moscova și Ludogorets.

Nu a fost convocat pentru partidele cu Feroe și Norvegia

„Am ales alt tip de jucători pentru aceste două meciuri. La meciurile cu Spania și Malta Gicu a jucat vârf fals, din lipsă de soluţii. A dat cinci goluri în şase etape, este meci de meci titular, are calitate, e un jucător extraordinar. L-am antrenat și la Petrolul, vedeţi ce randament a avut cu mine la Petrolul și la națională, ce statistică are el la națională, câte goluri a marcat la naţionalăl ” a explicat Cosmin Contra.

sursa: eurosport.ro

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii