Alba Iulia și localitățile rurale arondate – luate la „puricat” de polițiștii din Alba

Adăugat la Știri

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost legitimate 150 de persoane, controlate 115 autovehicule şi 34 de societăţi comerciale.

Ieri, 20 februarie a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total, 59 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 150 de persoane şi verificate 34 de societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 115 de autovehicule.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 3 infracțiuni şi 134 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 37.895 lei, din care 13 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 119 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii