Alba Iulia Music and Film Festival, anul acesta, la cea de-a 6-a ediție, în Cetatea Alba Carolina

Adăugat la Divertisment, Știri

Alba Iulia Music and Film Festival ajunge la a 6-a ediție și va avea loc în Cetatea Alba Carolina, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018.
Cu un concept unic, bine cunoscut și apreciat de publicul, festivalul propune și anul acesta o selecție dintre cele mai bune filme ale momentului, filme premiate în circuitul european, dar și producții de film consacrate, precum și producții românești recente, aducând totodată în fața publicului invitați speciali, nume importante ale cinematografiei românești, în discuții deschise cu spectatorii.

Citește și Numele purtate de orașul Alba Iulia, de-a lungul istoriei

Programul complex al festivalului cuprinde, pe lângă proiecțiile de film, momente artistice impresionante, evenimente speciale, concerte și proiecte educative, toate contribuind la realizarea unui eveniment de succes, la crearea unei atmosfere efervescente și plăcute. Publicul este invitat, ca în fiecare an, să participe activ la activitățile din cadrul festivalului, fie că este vorba de spectacole, proiecții interactive de film, întâlniri cu invitații, proiecții din cadrul Culinary Cinema, proiecte de educație cinematografică pentru copii, seri cu proiecții speciale sau petreceri.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii