Rămâi conectat

Sport

Alba Iulia – capitala Minifotbalului din România! Finala Campionatului Național de Minifotbal, de joi până duminică, cu 20 de echipe la start!

Publicat

în

Capitala minifotbalului românesc se mută în aceste zile la Alba Iulia. În anul centenarului, Federația de Minifotbal din România organizează Campionatul Național în Cetatea Alba Carolina sub sloganul „Unirea Minifotbalului Românesc”. Cele mai bune 20 de echipe din țară se vor duela timp de 3 zile pentru trofeul de campioană națională.

În an de centenar, 2018, Federația de Minifotbal din România a luat decizia de a organiza Campionatul Național la Alba Iulia. Cu sprijinul autorităților locale, acest turneu final va avea loc în perioada 5-8 iulie pe cele două baze sportive desemnate să organizeze meciurile: Baza Sportivă Winner’s Țălnar și Baza Sportivă Fair Play.

Sub deviza „Unirea minifotbalului românesc”, cele mai bune 20 de echipe din țară se vor lupta pentru marele trofeu de campioană națională și pentru a primi dreptul de a participa la Liga Campionilor în Slovenia între 5 și 9 septembrie. Spectacolul minifotbalistic va debuta joi seara de la ora 21:00 cu festivitatea de deschidere a competiției, festivitate urmată de primul meci, cel dintre reprezentanta orașului gazdă, Beer Hunters Alba Iulia și Raal Bistrița de la ora 21:30.

Cele 20 de echipe sunt împărțite în 4 grupe a câte 5 echipe, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se califice în faza sferturilor de finală. Jocurile din grupe au loc vineri și sâmbătă iar sferturile sunt programate pentru sesiunea de seară de sâmbătă. Semifinalele vor avea loc duminică dimineața iar marea finală este duminică la ora 16:30.

19 dintre echipe și-au câștigat dreptul de a participa la Campionatul Național de la Alba Iulia ca urmare a celor patru Campionate Regionale ce au avut loc la: Craiova, Arad, Bistrița și Ploiești, între 8 și 10 iunie, în timp ce campioana locală de la Winner’s Țălnar, Beer Hunters Alba Iulia, a fost calificată din oficiu.

INFORMAȚII

  1. Competiția începe pe data de 5 iulie (joi)

– ora 12:30 – conferința de presă premergătoare evenimentului

– ora 14:00 – acreditari jucători si staff tehnic echipe, presa, etc. la Hotel Cetate str. Strada Unirii 3, Alba Iulia

– ora 21:00 – festivitatea de deschidere cu participarea echipelor si a invitațiilor, pe terenul Bazei Sportive Winners’s Țălnar Alba Iulia, adresa str. Păcii nr. 15 Alba Iulia

– ora 21:30 – jocul de deschidere, Campionatul National, intre Beer Hunters Alba Iulia si RAAL Bistrița.

 

  1. Data de 6 iulie (vineri): jocuri din cadrul grupelor
  2. Data de 7 iulie (sâmbătă): jocuri din cadrul grupelor si sferturile de finală
  3. Data de 8 iulie:

 – ora 10:00 – Semifinalele Campionatului National

 – ora 16:30 – Finala Campionatului National

 – ora 17:45 – Festivitatea de Premiere

Adresa teren:           

T1 – Baza Sportiva Winner’s Țălnar, str. Păcii nr. 15 Alba Iulia

 T2 – Baza Sportiva Fair Play Alba Iulia, Str. B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 21 B

Grupele Campionatului Național, Alba Iulia 2018:

Grupa A: Auto Driver Iași (campioana regională nord-est), Condor Fortuna Buzău, FC Hermannstadt Sibiu, CS Luceafărul Florești și Sporting Deva

Grupa B: Autovip Șimleul Silvaniei (campioana regională nord-vest), Dream Team Târgu Jiu, Young Boys Târgoviște, Festiv Bucium Roman Neamț și MAV Sports Timișoara

Grupa C: Borussia Hermannstadt Sibiu, Extratereștrii Bistrița, FC Premiere Arad, TIV All Stars Târgoviște și AC Luciano Arad

Grupa D: Tanzmannschaft București, Dia Guard Divino Zalău, Raal Bistrița, Codavinci Reșița și Beer Hunters Alba Iulia

Echipa care va câștiga Campionatul Național de la Alba Iulia va primi din partea Federației de Minifotbal din România licența în valoare de o mie de euro pentru a participa la Liga Campionilor, ediția a III-a, Terme Catez, Slovenia.

Deținătoarea trofeului este echipa Ary&Roby Buftea care s-a impus în finala de anul trecut, 1-0 cu Old Boys București.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

„Start la mișcare” în Alba Iulia: Când va avea loc evenimentul

Publicat

în

La Alba Iulia, „Start la mișcare”

Vineri 26 aprilie, de la ora 10.00, în Șanțurile Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, pe latura de Vest, va avea loc evenimentul sportiv „Start la mișcare”. 

„Start la mișcare” este însoțit de Primăria Municipiului Alba Iulia și Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia pentru a promova sănătatea și activitatea fizică în rândul tinerilor.

„Vă așteptăm cu ateliere educative și distractive pentru toate vârstele între 5 și 18 ani! Plus, la ora 11.00, avem pregătit un cros pe distanțe adaptate pentru două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-18 ani. Este o oportunitate excelentă de a vă testa abilitățile și de a te distra! Înscrierile se pot face online sau direct la fața locului.
Haideți să încurajăm sportul și să trăim sănătos împreună! Vă așteptăm cu surprize și premii fabuloase!”, deste mesajul transmis de organizatori.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Care sunt adversarii echipelor din Alba în faza superioară a competițiilor juvenile FRF

Publicat

în

Adversarii echipelor din Alba în faza superioară a competițiilor juvenile FRF: Care sunt

Reprezentantele județului Alba în competițiile juvenile U19 și U17 organizate de Federația Română de Fotbal și-au aflat adversarele din etapa eliminatorie a optimilor de finală. 

CSM Unirea Alba Iulia U19 va juca pe teren propriu cu LPS Satu Mare. Meciul este programat duminică 28 aprilie, de la ora 14.00, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate” din Alba Iulia.

LPS Sebeș U17 va juca în deplasare cu SCM Zalău. Meciul este programat de asemenea duminică 28 aprilie, de la ora 14.00, pe Stadionul „Municipal” din Zalău.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Șahistul albaiulian Mihnea Costachi, locul 4 la Campionatul European

Publicat

în

Locul 4 la Campionatul European pentru șahistul albaiulian Mihnea Costachi

O nouă performanță internațională obținută de șahistul albaiulian Mihnea Costachi, locul 4 la Campionatul European de Șah-dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah-dezlegări s-au desfășurat la Hagen (Germania), reunind la start un număr de 71 de participanți din 20 de țări.

Mihnea Costachi, legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, a obținut locul 4 la general, dobândind și titlul de Maestru Internațional.

Echipa României a fost compusă din Mihnea Costachi (căpitan), Vlaicu Crișan, Alexandru Mihălcescu și Ovidiu Crăciun.

În următoarea perioadă Mihnea Costachi va participa la mai multe competiții internaționale, inclusiv Campionatele Mondiale de Șah-dezlegari. Acestea se vor desfășura în luna iulie la Jurmala (Letonia).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba