AJOFM Alba: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc, anul acesta, în octombrie

Adăugat la Știri

bursa locuri muncaTradiționala bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți, care se organiza în fiecare an în această lună va avea loc, în 2016, în octombrie. Surse din cadrul AJOFM Alba ne-au informat că bursa  pentru absolvenți se va organiza în 20 octombrie.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi este un eveniment la care sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile oferite de angajatorii din Alba.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă din județ deoarece, potrivit prevederilor legilor în vigoare, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncăpe durată nedeterminată a acestor persoane. De asemenea,  absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 20 octombrie, la sediul fundației PAEM din Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii